Összes oldalmegjelenítés

2018. május 12., szombat

Répás muffin maltitollal

Répás muffin maltitollal

Hozzávalók:
12 deka finomliszt
12 deka teljes kiőrlésű liszt
1 teáskanál őrölt fahéj
2 kiskanál sütőpor
1 nagy sárgarépa lereszelve
2 tojás
15 deka maltitol
1 evőkanál krémes natúr joghurt
fél deci tej
10 deka olvasztott vaj
A száraz hozzávalókat összekevertem. A tojásokat a maltitollal jól felhabosítottam, közben beleadtam a kanál joghurtot, és a tejet. A reszelt répát már csak fakanállal kevertem bele, valamint utoljára a lisztes elegyet. Muffintepsibe adagoltam a masszát, 12 darab lett. Előmelegítettem a sütőt 175 fokra, és 30 perc alatt megsütöttem. Félidőben letakartam, mert a teteje nagyon pirult.
Répás muffin maltitollal
Maltitol - kukoricakeményítő alapú édesítőszer, mely a reform táplálkozásban, cukorbetegeknél, paleolit étrendben alkalmazandó. Én ételallergiás személy részére használom édesítőszerként.
Bővebb információ róla: 
 http://cukormentes.hu/termeszetes.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...