Összes oldalmegjelenítés

2016. augusztus 10., szerda

Áfonyatorta bodzával kombinálva

Felirat hozzáadása

Hétvégi tortánk csak annyiban újdonság, hogy kékáfonyával készült, amit a jobb színhatás kedvéért némi bodzalével kiegészítettem. Az alap 4 tojásos kakaós olajos piskóta, mint ITT, a krémje is az a mascarponés tejszínes - most áfonyával, de más gyümölccsel is készíthető. A nagy hőségre tekintettel a tetejére nem tejszínhabot tettem, hanem gyümölcszselét, ami gyümölcslé némi cukorral, és étkezési keményítővel felfőzve.

Az utolsó szelet
Nagyon kapós volt, mert nagyon finomak ám az ilyen jellegű torták! :)

4 megjegyzés:

  1. Tényleg jól néz ki Marisz, beleharapnék!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Ildikó! Tényleg nagyon finom volt, pillanat alatt elfogyott. :)

      Törlés
  2. Olyan gyönyörűséges, hogy szavakat sem találok... :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...