Összes oldalmegjelenítés

2014. június 21., szombat

A díjak sorsa

Ismét divat a bloggerek között egymásnak díjakat adni.
Most Liebster Award díj-at kaptam, mégpedig kettőt is. Ez egy vándordíj a bloggertársak elismerésére, hogy olvassuk és értékeljük egymás munkáját.
Persze a díj elfogadása feltételekkel jár, különböző, a díj ajándékozója által feltett kérdéseket meg kell válaszolni, valamint újabb krérdéseket feltenni az általam kedvet 11 bloggernek, akinek továbbadom.
                                                                                                 
                                                                                                   
  Hahopihétől kaptam

Andreától kaptam

Kedves Andrea és Regina!
Megtiszteltetésnek veszem a díjat, és köszönöm mindkettőtöknek! Mindkettőtök blogját ismerem, nagyszerű bloggerek vagytok, ajánlom a blogotokat másoknak is, a  linkre kattintva bárki azonnal nálatok lehet.
Ugyanakkor - nem akarok ünneprontó lenni - már régebben írtam bejegyzésben, hogy sajnos nincs időm a kérdések megválaszolására, a továbbítandó bloggerek kiválasztására. Mindezek az én alapszintű internetes ismereteim miatt nekem gondot jelentenek.
Lehet, hogy így már nem is vagyok érdemes a díjakra - visszavonásuk miatt nem sértődöm meg.
Szeretem olvasni a blogokat, az új blogokat igyekszem felfedezni. Kommentelésre se igen van újabban időm, meg az is oka, hogy mára már nagyon sok gasztroblog van, fizikailag is képtelenség (legalábbis nekem) mindenkinél hozzászólni. De ami nagyon érdekel, vagy nagyon tetszik, azt azért nem hagyom szó nélkül. A másik oka, hogy szinte mindannyian benne vagyunk különböző facebookos sütő-főző csoportokban, ahol egyszerűbb a tetszésnyilvánítás.
Mégegyszer hangsúlyozom, hogy örülök a díjaknak, és nem akarok senkit megbántani vele, de nem továbbítom őket. Nagyon sok bloggert ismerek, néhányukkal már személyesn is volt alkalmam találkozni, nehéz lenne a díjazottak kiválasztása is.  Még annyi, hogy bárki elviheti, aki úgy gondolja, hogy ő szívesen továbbítja.
Mindkettőtöknek, és minden gasztroblogger társamnak sikeres, jó blogolást kívánok szeretettel: Tortafüggő Marisz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...