Összes oldalmegjelenítés

2013. május 17., péntek

Vajdasági sós

Vajdasági sós
Tegnap bableves utánra ilyen kifliket sütöttem második fogásnak .
tavaly szeptemberi bejegyzésem szerint készítettem el a tésztáját, csak annyit változtattam, hogy fele mennyiség kolbászosan készült.  Vagyis a margarinos krém felébe apróra belemetéltem 15 dekányi füstölt kolbászt és úgy kentem a tésztára. Most meleg van, egy kicsit jobban megkeltek, pedig igyekeztem gyorsan dolgozni vele. De nagyon finomak voltak az "üresek is, a kolbászosak is!

Vajdasági sós kolbászosan 

10 megjegyzés:

  1. Jó kis recept, imádom az ilyen jellegű nasikat...:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon guszta most a kolbászosból bevállalnék 1-2 darabkát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva, biztos vagyok benne, hogy majd megsütöd! Sajnos ebből már nincs,mert nagy keletje volt.

      Törlés
  3. Édesre tippeltem volna a kinézete alapján... kolbászos...megenném!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. M@rtika! Másutt láttam édesen is:http://olcso-receptek.hu/edes-sutemenyek/edes-haromszogek/
      Köszönöm!

      Törlés
  4. Nagyon szépek lettek:) A kolbászosra szavazok:) Szép hosszú hétvégét kívánok Nektek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Trollanyu! Nektek is legyen szép ünnepetek!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...