Összes oldalmegjelenítés

2011. december 23., péntek

Ajándék és nyeremény

Még októberben indult egy játék Évánál, amelynek a célja, hogy karácsony előtt valami kis ajándékot küldjünk egymásnak, úgymond figyelmességből blogger társaink iránt. A felíratkozás sorrendjében ajándékoztuk meg egymást, vagyis én a sorban előttem lévőtől kaptam, a sorban utánam lévőnek adtam ajándékot.
Én Rozától, a Szőlőhegyi Mesék blog tulajdonosától kaptam csomagot, még egy esős, szürke december eleji napon. Izgatottan bontottam ki és megörültem a tartalma láttán.
A csomag tartalma
 Egy virág alakú díszgyertya, egy szelet birskörte sajt (gondolom saját készítés), Egy helyes fenyőfadísz, és aminek a legjobban örültem!- egy csomag karácsonyi mintás muffinpapír! És az a lényege, hogy ebben a muffinpapírban meg lehet sütni a süteményt! Na, ilyenem még nem volt, azért is örültem ennyire neki és alig vártam, hogy kipróbálhassam.
Egy karácsonyi képeslapon üdvözlést is írt Roza
Kedves Roza! E helyen is köszönöm szépen a kedves ajándékokat  és kívánom, hogy legyen neked is (nektek is családilag!) áldott, békés, kellemes ünneped!
A játékszabály szerint én az utánam következő Marcsisnak adtam ajándékot, néhány kis kalocsai terítőt küldtem neki, ami közepes nagyságú levélborítékba belefér.
Zsófi és Panna egy-egy színes képeslapot kapott
Jelentkeztem a Fitt nők blog Karácsonyi receptbörzéjére, ahol egy doboz Stevia tablettát nyertem.

     
Még nem használtam ilyet, de azt tudom, hogy cukorbetegek fogyaszthatják, lehet süteményekbe is tenni, úgyhogy lesz alkalmam ezt is kipróbálni. Örülök neki és itt is megköszönöm.


4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...